Lengvas korėjietiškas kopūstas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Lengvas korėjietiškas kopūstas

Korėjietiški kopūstai yra "korėjietiškų morkų" salotų analogas. Patiekalo pagrindą sudaro baltagūžiai kopūstai. Jis vartojamas kaip atskiras patiekalas ir kaip garnyras. Tai lengvos salotos, kuriose yra daug stambiųjų skaidulų, padedančių mūsų žarnynui. Jos labai gerai tiks kaip garnyras prie mėsos.
Gaminimo laikas
150 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
72 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4/5 (9 bal.)

Žingsnis 1

Lengvas korėjietiškas kopūstas Žingsnis 1
Kopūstus supjaustykite stambiais gabalais, pasūdykite. Korėjietiška tarka sutarkuokite morkas ir sudėkite jas į kopūstus. Suberkite cukrų ir obuolių actą, visus ingredientus sumaišykite giliame dubenyje.

Žingsnis 2

Lengvas korėjietiškas kopūstas Žingsnis 2
Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Į aliejų įberkite kalendros, ciberžolės, smulkinto česnako, juodųjų pipirų. Mišinį šiek tiek pašildykite ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 3

Lengvas korėjietiškas kopūstas Žingsnis 3
Į kopūstus supilkite aromatizuotą aliejų ir gerai išmaišykite. Tuomet palikite patiekalą 2 valandoms vėsioje vietoje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
kiaušinių salotos, daržovių salotos, majonezo salotos, pipirų salotos, receptų knyga, salotos su marinuotomis ir raugintomis daržovėmis, paprikų sezonas, agurkų sezonas, žaliasis sezonas, avokadų sezonas, vakarienė, per 30 minučių, yra bendrų alergenų., paprastai, įspūdingas receptas, daržovių salotos, salotos

Kategorijos