Publikavimo data: 2025-08-18
Lengvas korėjietiškas kopūstas
Korėjietiški kopūstai yra "korėjietiškų morkų" salotų analogas. Patiekalo pagrindą sudaro baltagūžiai kopūstai. Jis vartojamas kaip atskiras patiekalas ir kaip garnyras. Tai lengvos salotos, kuriose yra daug stambiųjų skaidulų, padedančių mūsų žarnynui. Jos labai gerai tiks kaip garnyras prie mėsos.
Žingsnis 1
Kopūstus supjaustykite stambiais gabalais, pasūdykite. Korėjietiška tarka sutarkuokite morkas ir sudėkite jas į kopūstus. Suberkite cukrų ir obuolių actą, visus ingredientus sumaišykite giliame dubenyje.
Žingsnis 2
Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Į aliejų įberkite kalendros, ciberžolės, smulkinto česnako, juodųjų pipirų. Mišinį šiek tiek pašildykite ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Į kopūstus supilkite aromatizuotą aliejų ir gerai išmaišykite. Tuomet palikite patiekalą 2 valandoms vėsioje vietoje.
Kategorijos