Publikavimo data: 2024-10-14
Lengvas plovas su moliūgais ir kiauliena
Plovas su moliūgais ir kiauliena yra neįprastas paruošimo būdas, bet malonus skonio patiekalas. Be to, patiekalas labai naudingas dėl moliūgo, daržovių ir kiaulienos. Moliūgas yra natūralus valiklis, šalina skysčius, gerina virškinimą, yra diuretikas. Jis vartojamas gydomųjų dietų programose, regėjimui, medžiagų apykaitai, hipertenzijai, tuberkuliozei gerinti. Kiaulienoje yra daug cinko, magnio ir seleno. Jie palaiko širdies veiklą, teigiamai veikia skydliaukės hormonų gamybą.
Žingsnis 1
Paruoškite keptuvę, supilkite augalinį aliejų ir įkaitinkite. Sudėkite mėsą ir kepkite iš abiejų pusių po 5 minutes. Pasūdykite, įpilkite vandens ir troškinkite po dangčiu ant silpnos ugnies 30 minučių.
Žingsnis 2
Kitoje keptuvėje pakepinkite svogūnus ir morkas, kol suminkštės. Tada sudėkite moliūgą, išmaišykite ir troškinkite. Sudėkite ryžius, plovo prieskonius, atskiestą pomidorų pastą, druską ir pipirus ir troškinkite, kol ryžiai bus pusiau išvirę.
Žingsnis 3
Supilkite mėsą ir sultinį ant ryžių, troškinkite ir palaipsniui pilkite vandenį, kad vanduo viską apsemtų. Kai ryžiai bus beveik paruošti, viduryje padarykite duobutę, įdėkite visą česnaką be odelės ir troškinkite uždengę dangčiu 25 minutes.
Kategorijos