Publikavimo data: 2024-05-26
Lengvas silkės paštetas su sūriu
Silkė yra populiariausia ir labiausiai paplitusi žuvis pasaulyje. Jos pirmavimas kulinarijoje yra visiškai pagrįstas. Ši skani žuvis taip pat labai naudinga, ji yra daugelio mums reikalingų medžiagų rekordininkė. Mūsų receptas - labai paprastas, greitas ir kartu naudingas bei maistingas patiekalas. Tai tikras atradimas šiuolaikinei namų šeimininkei, kuri stebi savo šeimos mitybą ir kartu nėra pasirengusi daug laiko praleisti virtuvėje.
Žingsnis 1
Supjaustykite lydytą sūrį vidutinio dydžio kubeliais. Paruoštas morkas supjaustykite griežinėliais, kad būtų patogu jas perleisti per mėsmalę. Kietai virtą vištos kiaušinį nulupkite nuo lukšto ir perpjaukite pusiau.
Žingsnis 2
Ant mėsmalės uždėkite smulkų tinklelį; jis naudojamas tam, kad mėsa taptų minkšta ir būtų atskirti smulkiausi kaulai. Per malūnėlį sudėkite silkę, pieną, lydytą sūrį, morkas ir kiaušinį. Į paštetą įdėkite suminkštinto sviesto, druskos ir maltų pipirų. Kruopščiai išmaišykite ir padėkite į šaldytuvą.
Kategorijos