Publikavimo data: 2024-05-26
Lengvas tiramisu su vaisių sluoksniu vaikams
Tiramisu yra tradicinis itališkas desertas, kuris reiškia "pakelk mane". Saldus desertas yra nepakartojamo skonio ir užkariauja meilę nuo pirmo kąsnio. Pagrindiniai tiramisu ingredientai yra maskarponės kreminis sūris ir "Savoiardi" sausainiai, kurie tarpusavyje derėdami sukuria erdvų, kvapnų ir nepaprastai gardų skanėstą.
Žingsnis 1
Jei norite paruošti aviečių tyrę, pasirinktas avietes ir cukrų sudėkite į trintuvo indą ir sutrinkite iki masės. Gautą masę supilkite į puodą ir pastatykite ant ugnies, kad virtų 5-7 min. Į blenderio dubenį taip pat suberkite konservuotus persikus.
Žingsnis 2
Grietinėlę ir pusę cukraus pudros sumaišykite dubenyje ir plakite, kol susidarys standžios viršūnės. Atskirame dubenyje išsukite maskarponės sūrį su likusiu milteliniu cukrumi ir suplaktą masę perkelkite į grietinėlę. Paruoštą kremą išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 3
Pradėkite formuoti desertą dėdami į tiramisu formą dalį sausainių, išmirkytų aviečių padaže. Ant sausainių dėkite dalį paruošto kremo, tada sluoksnį sausainių, mirkytų smulkintuose persikuose. Pakartokite kremo sluoksnį ir nusiųskite tiramisu į šaldytuvą 5-6 valandoms. Paruoštą desertą papuoškite tarkuotu šokoladu.
Kategorijos