Publikavimo data: 2024-06-09
Lengvas troškinys su avietėmis
Labiausiai paplitę, sveiki ir lengvai paruošiami kepiniai yra apkepai. Jie ruošiami beveik visur, o kaip ingredientai pasirenkami įvairūs vietiniai ir egzotiški produktai. Siūlome jums receptą, pagal kurį galėsite pasigaminti naudingiausią ir paprasčiausią troškinį su avietėmis, nesugaišdami tam daug laiko. Receptas universalus, galite naudoti ir kitus sezoninius vaisius.
Žingsnis 1
Nuo varškės tekstūros priklauso viso apkepo tekstūra. Jei varškė sausa arba grūdėta, pertrinkite ją per sietelį arba suplakite trintuvu. Kiaušinius įmuškite į blenderio dubenį, suplakite iki putų, suberkite cukrų ir vėl suplakite iki elastingų putų. Sudėkite varškę, pieną ir vanilę ir gerai išplakite.
Žingsnis 2
Į paruoštą mišinį suberkite manų kruopas. Užminkykite tešlą. Padalykite tešlą į dvi lygias dalis. Jas po vieną iškočiokite į sluoksnį, kurio dydis atitinka kepimo formos dydį. Į paruoštą formą įdėkite vieną tešlos sluoksnį. Ant jo plonu sluoksniu sudėkite paruoštas uogas. Ant viršaus dėkite antrąjį tešlos sluoksnį. Įdėkite formą į iki 180 °C įkaitintą orkaitę ir kepkite šioje temperatūroje 15 minučių. Šiek tiek atvėsinkite ir supjaustykite stačiakampiais.
Kategorijos