Lengvas troškinys su avietėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Lengvas troškinys su avietėmis

Labiausiai paplitę, sveiki ir lengvai paruošiami kepiniai yra apkepai. Jie ruošiami beveik visur, o kaip ingredientai pasirenkami įvairūs vietiniai ir egzotiški produktai. Siūlome jums receptą, pagal kurį galėsite pasigaminti naudingiausią ir paprasčiausią troškinį su avietėmis, nesugaišdami tam daug laiko. Receptas universalus, galite naudoti ir kitus sezoninius vaisius.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
138 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
14 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.83/5 (23 bal.)

Žingsnis 1

Lengvas troškinys su avietėmis Žingsnis 1
Nuo varškės tekstūros priklauso viso apkepo tekstūra. Jei varškė sausa arba grūdėta, pertrinkite ją per sietelį arba suplakite trintuvu. Kiaušinius įmuškite į blenderio dubenį, suplakite iki putų, suberkite cukrų ir vėl suplakite iki elastingų putų. Sudėkite varškę, pieną ir vanilę ir gerai išplakite.

Žingsnis 2

Lengvas troškinys su avietėmis Žingsnis 2
Į paruoštą mišinį suberkite manų kruopas. Užminkykite tešlą. Padalykite tešlą į dvi lygias dalis. Jas po vieną iškočiokite į sluoksnį, kurio dydis atitinka kepimo formos dydį. Į paruoštą formą įdėkite vieną tešlos sluoksnį. Ant jo plonu sluoksniu sudėkite paruoštas uogas. Ant viršaus dėkite antrąjį tešlos sluoksnį. Įdėkite formą į iki 180 °C įkaitintą orkaitę ir kepkite šioje temperatūroje 15 minučių. Šiek tiek atvėsinkite ir supjaustykite stačiakampiais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, cukinijų sezonas, pomidorų sezonas, troškinys, mėsos troškinys, karšti patiekalai naujiems metams, cukinijų troškinys, receptų knyga, troškinys su sūriu, troškinys su pomidorais, troškinys su kiaušiniais

Kategorijos