Lengvas užkandis iš brinzos, žolelių ir česnakų pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-15

Lengvas užkandis iš brinzos, žolelių ir česnakų

Skanus užkandis su brinza, sviestu, česnakais ir žolelėmis. Jūsų svečiai bus sužavėti šiuo iš pažiūros paprastu, bet kartu nerealiai skaniu užkandžiu. Padažui galite naudoti ne majonezą, o grietinę arba natūralų jogurtą, tokią užtepėlę skrebučiams reikėtų pagal skonį pasūdyti ir pagardinti pipirais. Duonos įdaro proporcijas reikėtų nustatyti pagal savo skonį.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
414 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
39 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.95/5 (20 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Lengvas užkandis iš brinzos, žolelių ir česnakų Žingsnis 1
Bryndzą sutarkuokite smulkia tarka arba sutrinkite šakute. Į susmulkintą bryndzą sudėkite minkštą sviestą, gerai išmaišykite iki vientisos masės. Į paruoštą masę įpilkite 5 valgomuosius šaukštus majonezo, išmaišykite.

Žingsnis 2

Lengvas užkandis iš brinzos, žolelių ir česnakų Žingsnis 2
Aštriu peiliu smulkiai supjaustykite nuplautus krapus ir petražoles, išspauskite česnaką, į paruoštą mišinį sudėkite supjaustytus krapus ir česnaką. Viską kruopščiai išmaišykite, pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite pipirais.

Žingsnis 3

Lengvas užkandis iš brinzos, žolelių ir česnakų Žingsnis 3
Paruoštą įdarą galite tepti ant duonos, prieš tai paskrudintos su alyvuogių aliejumi arba keptos orkaitėje apie 3-5 minutes, arba tepti ant paruoštų skrebučių. Jį taip pat galite naudoti kaip įdarą pitos duonai ar blynams. Tačiau paruoštą įdarą ant duonos dėkite tik prieš pat patiekdami, kad duona nesuminkštėtų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos