Lengvas varškės sūris su sausainiais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Lengvas varškės sūris su sausainiais

Sausainiams ribų nėra. Dėl savo erdvios tekstūros ir įdarų įvairovės jie tapo populiarūs visame pasaulyje. Varškė ir sausainiai - tai geriausia, ką galite sugalvoti pusryčiams. Švieži sausainiai papildys arbatos gėrimo ceremonijas. O varškės kremas desertui suteiks lengvumo ir oro.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
216 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
26 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.17/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Lengvas varškės sūris su sausainiais Žingsnis 1
Į mišinį su kiaušiniais ir cukrumi po truputį suberkite miltus, mentele atsargiai maišykite tešlą iš apačios į viršų, kad tešla neprarastų oro.

Žingsnis 2

Lengvas varškės sūris su sausainiais Žingsnis 2
Kepimo formą išklokite kepimo pergamentu ir patepkite aliejumi, supilkite tešlą ir šiek tiek pasukite, kad tešla tolygiai pasiskirstytų. Kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje 35-40 minučių. Neatidarykite orkaitės, kol sausainiai bus paruošti.

Žingsnis 3

Lengvas varškės sūris su sausainiais Žingsnis 3
Kol sausainiai kepa, pagaminkite kremą. Sumaišykite varškę, grietinę ir likusį cukrų blenderiu, jei reikia, įmaišykite bananą. Jei neturite blenderio, varškę pertrinkite per sietelį. Perpjaukite biskvitą per vidurį į 2 dalis, kad gautųsi 2 pyragaičiai. Pirmąjį pyragą aptepkite varškės kremu, uždenkite antruoju ir kremu aptepkite viršų bei kraštus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos