Publikavimo data: 2024-05-25
Lengvas varškės sūris su sausainiais
Sausainiams ribų nėra. Dėl savo erdvios tekstūros ir įdarų įvairovės jie tapo populiarūs visame pasaulyje. Varškė ir sausainiai - tai geriausia, ką galite sugalvoti pusryčiams. Švieži sausainiai papildys arbatos gėrimo ceremonijas. O varškės kremas desertui suteiks lengvumo ir oro.
Žingsnis 1
Į mišinį su kiaušiniais ir cukrumi po truputį suberkite miltus, mentele atsargiai maišykite tešlą iš apačios į viršų, kad tešla neprarastų oro.
Žingsnis 2
Kepimo formą išklokite kepimo pergamentu ir patepkite aliejumi, supilkite tešlą ir šiek tiek pasukite, kad tešla tolygiai pasiskirstytų. Kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje 35-40 minučių. Neatidarykite orkaitės, kol sausainiai bus paruošti.
Žingsnis 3
Kol sausainiai kepa, pagaminkite kremą. Sumaišykite varškę, grietinę ir likusį cukrų blenderiu, jei reikia, įmaišykite bananą. Jei neturite blenderio, varškę pertrinkite per sietelį. Perpjaukite biskvitą per vidurį į 2 dalis, kad gautųsi 2 pyragaičiai. Pirmąjį pyragą aptepkite varškės kremu, uždenkite antruoju ir kremu aptepkite viršų bei kraštus.
Kategorijos