Publikavimo data: 2025-08-17
Lengvi makaronai su vištienos filė kefyro padaže
Makaronai su vištienos filė kefyro padaže - nuostabaus skonio ir lengvai paruošiamas patiekalas. Padažas vištienos filė gaminamas iš kefyro, paprikos, garstyčių, miltų, pipirų ir česnako. Dėl jo mėsa tampa tokia švelni ir kreminė. Be to, vištienos filė yra neįtikėtinai naudinga organizmui. Joje gausu fosforo, kalcio ir baltymų, kurie būtini kaulams ir raumenims formuoti. Joje taip pat yra vitamino A, kuris neleidžia vystytis kataraktai ir teigiamai veikia regėjimo aštrumą.
Žingsnis 1
Paruoškite keptuvę su augaliniu aliejumi ir kepkite mėsą iš abiejų pusių po 3 minutes. Paruoškite keptuvę storomis sienelėmis, supilkite kefyrą, papriką, garstyčias, druską ir pipirus.
Žingsnis 2
Tada suberkite miltus ir česnaką ir išmaišykite. Keptuvėje su augaliniu aliejumi pakepinkite svogūnus ir morkas, kol suminkštės. Ant vidutinės ugnies pakaitinkite padažą, sudėkite į jį vištieną ir lauro lapą, išmaišykite.
Žingsnis 3
Sudėkite kepsnį į padažą, viską išmaišykite ir troškinkite uždengę 40 minučių. Tuo tarpu išvirkite makaronus puode pasūdyto vandens. Makaronus patiekite su padažu.
Kategorijos