Lengvos cukinijų salotos su konservuota žuvimi pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-15

Lengvos cukinijų salotos su konservuota žuvimi

Daugelyje pasaulio virtuvių tunas naudojamas įvairiuose patiekaluose. Ši žuvis puikiai papildo ir suteikia ypatingą skonį, taip pat turi įvairių mikroelementų ir vitaminų, reikalingų mūsų organizmui. Kita vertus, cukinija yra neutralus pagrindas, o daržovės padaro salotas dar sveikesnes.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
88 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
11 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.96/5 (27 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Lengvos cukinijų salotos su konservuota žuvimi Žingsnis 1
Kruopščiai nuplaukite ryžius, užpilkite 600 ml vandens ir padėkite ant ugnies. Užvirus ryžius pagal skonį pasūdykite ir virkite ant mažos ugnies, kol suminkštės.

Žingsnis 2

Lengvos cukinijų salotos su konservuota žuvimi Žingsnis 2
Keptuvėje įkaitinkite pusę saulėgrąžų aliejaus, sudėkite svogūną ir kepkite 2-3 minutes. Tada sudėkite cukiniją, tada pupeles ir kepkite dar 3 minutes. Sudėkite žaliuosius žirnelius, morkas ir saldžiąją papriką.

Žingsnis 3

Lengvos cukinijų salotos su konservuota žuvimi Žingsnis 3
Sumaišykite keptas daržoves su ryžiais. Nusunkite skystį iš tuno konservų skardinės. Į salotas įberkite smulkintų krapų ir žuvies. Išmaišykite. Salotas pagardinkite likusiu augaliniu aliejumi ir citrinos sultimis. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos