Publikavimo data: 2024-06-09
Lengvos salotos su krevetėmis ir alyvuogėmis
Šviežių virtų krevečių ir aukštos kokybės alyvuogių derinys nepaliks abejingų. Jį paruošti labai paprasta, tereikia tinkamai paruošti krevetes ir išlaikyti produktų proporcijas. Vieną kartą patiekite lengvas salotas su krevetėmis ir alyvuogėmis vakarienei ar šventiniam stalui, ir tai darysite nuolat.
Žingsnis 1
Supjaustykite daržoves: agurkus plonais griežinėliais, o paprikas - griežinėliais. Tai padarykite labai aštriu peiliu arba naudokite specialų smulkintuvą.
Žingsnis 2
Krevetes 1-2 minutes virkite pasūdytame verdančiame vandenyje. Krevečių virimo puodas turi būti pakankamai gilus, kad vanduo virtų, kol įdėsite jūros gėrybes. Įsitikinkite, kad krevetės nepervirė, kitaip jos praras sultingumą.
Žingsnis 3
Išvirusias krevetes išimkite į sietelį ir leiskite nusausinti. Salotas sudėkite į gilų dubenį. Sudėkite daržoves, smulkintas žoleles, alyvuoges ir virtas nuluptas krevetes. Pagal skonį pagardinkite alyvuogių aliejumi ir druska.
Kategorijos