Publikavimo data: 2024-06-09
Lengvos salotos su krevetėmis, raketa ir kedro riešutais
Paruoškite puikių krevečių, raketų ir kedro riešutų salotų. Net jei tai restorano patiekalas, tai nereiškia, kad negalite jo pasigaminti namuose. Pikantiškas padažas suteiks salotoms nepaprastą skonį, o parmezanas salotas pavers išties išskirtinėmis. Puikus variantas nustebinti svečius prie šventinio stalo.
Žingsnis 1
Alyvuogių aliejuje pakepinkite česnaką ir ištraukite, tada gautame aliejuje apkepkite krevetes. Padažui sumaišykite alyvuogių aliejų, garstyčias, balzaminį actą, sojų padažą ir medų, pagal skonį pagardinkite pipirais.
Žingsnis 2
Į salotinę sudėkite lapines salotas, raketas, vyšninius pomidorus ir krevetes. Apšlakstykite padažu ir pabarstykite kedro riešutais.
Kategorijos