Publikavimo data: 2024-06-15
Lengvos salotos su lašiša ir greipfrutais
Tokių salotų ant šventinio stalo tikrai nesate sutikę, tai nėra klasikinis receptas. Tačiau šios salotos nustebins kiekvieną, nes yra labai skanios. Neįprastas žuvies ir greipfrutų derinys suteiks jums naujų emocijų, nes tokio patiekalo dar niekada neragavote. Salotose yra nedaug kalorijų, jose puikiai dera baltymai, riebalai ir angliavandeniai. Šios salotos yra ne tik skanus patiekalas, bet ir labai sveikas.
Žingsnis 1
Pasimatuokite reikiamą aliejaus ir sojų padažo kiekį. Sudėkite ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Nulupkite greipfrutą ir supjaustykite nedideliais gabalėliais. Iš lašišos išimkite visus kaulus ir supjaustykite mažais gabalėliais.
Žingsnis 3
Perkelkite lašišą ir greipfrutus į gilų indą ir užpilkite sojų padažo ir aliejaus mišiniu. Susmulkinkite petražoles gražiomis šakelėmis. Ir pridėkite prie salotų.
Žingsnis 4
Viską gerai išmaišykite, pagal skonį pasūdykite ir įberkite cukraus.
Kategorijos