Lengvos salotos su lašiša ir rukola pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Lengvos salotos su lašiša ir rukola

Salotos su lašiša ir rukola - šeimininkės dovana. Juk į šį patiekalą įeina viena naudingiausių jūros žuvų. O rukola, kuri Europoje auginama nuo Romos imperijos laikų, - labai naudingas, turtingos sudėties ir neigiamų kalorijų produktas. Šias salotas nesunku paruošti, jos ant jūsų stalo atsiras per pusvalandį. Ingredientų skonių ir tekstūrų derinys maloniai nustebins jūsų svečius.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
134 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.73/5 (15 bal.)

Žingsnis 1

Lengvos salotos su lašiša ir rukola Žingsnis 1
Pastatykite keptuvę ant ugnies, sudėkite sviestą ir gerai įkaitinkite. Paruoštą žuvį supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais, ne didesniais kaip trijų centimetrų.

Žingsnis 2

Lengvos salotos su lašiša ir rukola Žingsnis 2
Supjaustytą lašišą sudėkite į keptuvę ir kepkite ant vidutinės ugnies, kol iškeps. Žuvies kubeliai turi būti lengvai parudavę, bet viduje vis dar sultingi.

Žingsnis 3

Lengvos salotos su lašiša ir rukola Žingsnis 3
Į lėkštę sudėkite per pusę perpjautus vyšninius pomidorus, rukolą ir keptą žuvį. Sutarkuokite sūrį ir pabarstykite juo salotas. Apšlakstykite alyvuogių aliejumi, išspauskite citrinos sultis ir juo apšlakstykite salotas.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
salotos, šviežių daržovių salotos, žuvies salotos, lašišos salotos, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., mažai kalorijų, per 10 minučių, vakarienė, žaliasis sezonas, burokėlių sezonas, Naujųjų metų salotos, receptų knyga, raudonos žuvies salotos, Rukolos salotos, salotos su sūdyta raudonąja žuvimi, grietinės salotos, daržovių salotos

Kategorijos