Publikavimo data: 2024-06-15
Lengvos salotos su lašiša ir rukola
Salotos su lašiša ir rukola - šeimininkės dovana. Juk į šį patiekalą įeina viena naudingiausių jūros žuvų. O rukola, kuri Europoje auginama nuo Romos imperijos laikų, - labai naudingas, turtingos sudėties ir neigiamų kalorijų produktas. Šias salotas nesunku paruošti, jos ant jūsų stalo atsiras per pusvalandį. Ingredientų skonių ir tekstūrų derinys maloniai nustebins jūsų svečius.
Žingsnis 1
Pastatykite keptuvę ant ugnies, sudėkite sviestą ir gerai įkaitinkite. Paruoštą žuvį supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais, ne didesniais kaip trijų centimetrų.
Žingsnis 2
Supjaustytą lašišą sudėkite į keptuvę ir kepkite ant vidutinės ugnies, kol iškeps. Žuvies kubeliai turi būti lengvai parudavę, bet viduje vis dar sultingi.
Žingsnis 3
Į lėkštę sudėkite per pusę perpjautus vyšninius pomidorus, rukolą ir keptą žuvį. Sutarkuokite sūrį ir pabarstykite juo salotas. Apšlakstykite alyvuogių aliejumi, išspauskite citrinos sultis ir juo apšlakstykite salotas.
Kategorijos