Publikavimo data: 2024-09-16
Lengvos žuvies salotos su konservuota skumbre ir avokadu
Šiandien salotos pakeičia ne tik užkandžius, bet ir pagrindinius patiekalus, išsiskiriančius vertingų vitaminų sudėtimi. Anksčiau jų pagrindą sudarė daržovės ir žalumynai, o dabar į jų sudėtį įeina mėsa, grybai ir net ankštinės daržovės. Pastaruoju metu ypač vertinamos žuvies salotos - skanios ir kartu nesudėtingos paruošti. Konservuotų skumbrių ir avokadų salotos - apetitą keliantis patiekalas, pasižymintis nuostabiu skonių deriniu ir neįprastu patiekimu.
Žingsnis 1
Pradėkite pasiruošimą. Paimkite 2 avokadus, perpjaukite juos per pusę ir išimkite kauliuką. Paruoštus vaisius nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais. Taip pat supjaustykite kiaušinius ir vyšninius pomidorus vidutiniais arba mažais kubeliais. Sudėkite skumbrę į dubenį, sutrinkite ją šakute ir nuspauskite skysčio perteklių.
Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Sudėkite supjaustytus ingredientus į gilų dubenį, gerai išmaišykite. Tada salotas pagal skonį pagardinkite majonezu ir dar kartą gerai išmaišykite.
Kategorijos