Lengvos žuvies salotos su konservuota skumbre ir avokadu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

Lengvos žuvies salotos su konservuota skumbre ir avokadu

Šiandien salotos pakeičia ne tik užkandžius, bet ir pagrindinius patiekalus, išsiskiriančius vertingų vitaminų sudėtimi. Anksčiau jų pagrindą sudarė daržovės ir žalumynai, o dabar į jų sudėtį įeina mėsa, grybai ir net ankštinės daržovės. Pastaruoju metu ypač vertinamos žuvies salotos - skanios ir kartu nesudėtingos paruošti. Konservuotų skumbrių ir avokadų salotos - apetitą keliantis patiekalas, pasižymintis nuostabiu skonių deriniu ir neįprastu patiekimu.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
216 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
19 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.21/5 (14 bal.)

Žingsnis 1

Lengvos žuvies salotos su konservuota skumbre ir avokadu Žingsnis 1
Pradėkite pasiruošimą. Paimkite 2 avokadus, perpjaukite juos per pusę ir išimkite kauliuką. Paruoštus vaisius nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais. Taip pat supjaustykite kiaušinius ir vyšninius pomidorus vidutiniais arba mažais kubeliais. Sudėkite skumbrę į dubenį, sutrinkite ją šakute ir nuspauskite skysčio perteklių.

Žingsnis 2

Lengvos žuvies salotos su konservuota skumbre ir avokadu Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Sudėkite supjaustytus ingredientus į gilų dubenį, gerai išmaišykite. Tada salotas pagal skonį pagardinkite majonezu ir dar kartą gerai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
žuvies patiekalai, salotos, žuvies salotos, paprastas, dažni alergenai, mažai kalorijų, per 15 minučių, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynų, sezonas riešutų, sezonas pomidorų, karštieji patiekalai naujiems metams, salotos Velykoms, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, salotos su raudona žuvimi, salotos su vyšniniais pomidorais, salotos su rukola, salotos su daržovėmis, salotos su riešutais, salotos su cukrumi

Kategorijos