Publikavimo data: 2025-08-17
Lęšiai pomidorų padaže su svogūnais
Labai skanus garnyras, kuris tikrai patiks pomidorų patiekalų mėgėjams.
Žingsnis 1
Pastatykite puodą su vandeniu ant vidutinės ugnies ir palaukite, kol užvirs. Kai vanduo užvirs, supilkite lęšius ir virkite 40-45 minutes, kol suminkštės.
Žingsnis 2
Nulupkite svogūną ir supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 3
Kai lęšiai išvirs, nusausinkite juos ir nuplaukite po tekančiu vandeniu.
Žingsnis 4
Įstatykite keptuvę ant vidutinės ugnies, supilkite 100 ml augalinio aliejaus. Į įkaitintą aliejų suberkite svogūnus ir kepkite, kol taps auksiniai.
Žingsnis 5
Tada įpilkite 4 valgomuosius šaukštus pomidorų pastos, išmaišykite.
Žingsnis 6
Į keptuvę suberkite lęšius, pagal skonį įberkite druskos, pipirų, išmaišykite ir palikite 5-7 minutes troškintis uždengę dangčiu.
Kategorijos