Publikavimo data: 2024-04-06
Lęšiai su grybais
Lęšiai puikiai dera su grybais, daržovėmis ir mėsa. Verta paminėti, kad lęšiai su grybais yra lengvai virškinami. Tai skanūs ir liesi pietūs, kurie tinka ir vegetarams. Kadaise grybai buvo laikomi delikatesu. Dabar jie yra vieni prieinamiausių grybų, kurių už panašią kainą bet kuriuo metų laiku galima nusipirkti bet kuriame prekybos centre.
Žingsnis 1
Apkepkite daržoves. Pastatykite keptuvę ant ugnies. Įpilkite aliejaus ir įkaitinkite. Sudėkite svogūną, česnaką ir maišydami lengvai pakepinkite ant silpnos ugnies. Kai svogūnai ir česnakai suminkštės, į keptuvę sudėkite morkas. Kepkite ant silpnos ugnies dar 5 minutes.
Žingsnis 2
Apkepkite grybus. Supjaustytus grybus sudėkite į keptuvę su daržovėmis. Maišykite ir kepkite, kol grybai taps auksinės spalvos.
Žingsnis 3
Paruoškite lęšius. Sudėkite daržovių ir grybų mišinį į puodą. Užpilkite ingredientus vandeniu, ant viršaus sudėkite lęšius, pagal skonį pagardinkite druska ir juodaisiais pipirais. Išmaišykite ir uždenkite dangčiu. Troškinkite ant silpnos ugnies, kol išvirs, maždaug 20 minučių.
Kategorijos