Lėtapėdžiai su vaniliniu grietinėlės padažu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Lėtapėdžiai su vaniliniu grietinėlės padažu

Tai idealus receptas tiems, kurie dievina minkštus koldūnus, bet nenori ilgai vargti juos ruošdami. Tinginių koldūnus su manų kruopomis paruošite labai greitai, o jų skonis nuostabus.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
214 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
25 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.03/5 (35 bal.)

Žingsnis 1

Lėtapėdžiai su vaniliniu grietinėlės padažu Žingsnis 1
Į puodelį sudėkite varškę, manų kruopas, cukrų, druską ir kiaušinį.

Žingsnis 2

Lėtapėdžiai su vaniliniu grietinėlės padažu Žingsnis 2
Viską suplakite mikseriu iki vientisos masės.

Žingsnis 3

Lėtapėdžiai su vaniliniu grietinėlės padažu Žingsnis 3
Į mišinį suberkite miltus, ant miltais pabarstyto stalo iškočiokite tešlą ir iš jos suformuokite dešreles, kurias supjaustykite nedideliais gabalėliais.

Žingsnis 4

Lėtapėdžiai su vaniliniu grietinėlės padažu Žingsnis 4
Suformuokite juos į apvalią formą su tuščiaviduriu vidumi. Dėkite lėliukes į puodą su verdančiu vandeniu ir virkite 5 minutes.

Žingsnis 5

Lėtapėdžiai su vaniliniu grietinėlės padažu Žingsnis 5
Grietinę, sviestą, truputį vanilės ir cukrų sudėkite į maišytuvą. Sumaišykite iki vientisos masės vanilės ir grietinėlės padažui.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, koldūnai, bendri alergenai, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynai, sezonas kopūstai, sezonas morkos, sezonas česnakai, receptų knyga, vakarienė su kopūstais, koldūnai su kiaušiniu

Kategorijos