Libano kebbeh pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Libano kebbeh

Kebbeh - tai libanietiškas patiekalas, tai maži kotletukai iš bulguro ir maltos mėsos, įdaryti įvairiais įdarais. Kebbeh yra panašūs į rusiškus kotletus, tačiau nuo jų skiriasi ne tik originaliu paruošimu, bet ir neįprastu skoniu. Šis receptas padės jums paruošti sotų patiekalą, kuris bus įdomus šventinio stalo priedas.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
233 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.67/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Libano kebbeh Žingsnis 1
Paruoškite maltą mėsą. Išspauskite paruoštą bulgurą iš vandens ir suberkite jį į smulkintą mėsą. Pagal skonį pabarstykite maltą mėsą druska ir pipirais. Paruoštą mišinį dar kartą pertrinkite per mėsmalę.

Žingsnis 2

Libano kebbeh Žingsnis 2
Paruoškite įdarą. Pievagrybius supjaustykite griežinėliais ir sudėkite į keptuvę, įkaitintą su augaliniu aliejumi. Palaukite, kol išgaruos skystis, tada palikite ant ugnies dar 2 min. Grybus atvėsinkite. Tada juos pasūdykite, papipirinkite ir susmulkinkite blenderiu. Atskirame dubenyje sumaišykite grybų faršą su smulkintu svogūnu.

Žingsnis 3

Libano kebbeh Žingsnis 3
Suformuokite kotletus. Iš maltos mėsos suformuokite plonus maždaug 6 cm ilgio mėsos vamzdelius, pirštu arba apvalia mentele pradurdami juose skylutes. Grybų įdarą dėkite ant sūrio riekelės ir susukite į ritinėlį. Suktinuką įdėkite į mėsos vamzdelius ir iš visų pusių sutvirtinkite kotletą. Įdarykite visus mėsos vamzdelius. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir kelias minutes kepkite gabalėlius, kol paruduos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos