Publikavimo data: 2025-08-20
Liesa bulvių košė su augaliniu aliejumi
Bulvių košė yra puikus garnyras. Juk ji vienodai tinka ir prie žuvies, ir prie mėsos, ir prie daržovių. Tokį patiekalą galima lengvai patiekti prie šventinio stalo, nes bulvių košę mėgsta ir suaugusieji, ir vaikai. Šiame recepte bulvių košei gaminti naudojamas augalinis aliejus. Pati bulvių košė gaunasi liesa, puikus pasirinkimas tiems, kurie pasninkauja.
Žingsnis 1
Bulves supjaustykite nedideliais gabalėliais, užpilkite vandeniu, įberkite druskos ir užvirkite.
Žingsnis 2
Virkite, kol suminkštės. Nusunkite skysčio perteklių į stiklinę, suberkite prieskonius ir išmaišykite. Paragaukite druskos ir, jei reikia, įberkite daugiau. Jei tyrė per tiršta, įpilkite šiek tiek nusausinto skysčio ir suplakite mikseriu.
Kategorijos