Publikavimo data: 2024-04-01
"Lizdai grietinėlės padaže.
Makaronų ir maltos mėsos derinys yra klasikinis ir tinka visais laikais. "Lizdai" su malta mėsa grietinėlės padaže yra skanus ir paprastas patiekalas. Pagal šį receptą makaronų atskirai virti nereikia, gaminimui pakanka vienos keptuvės. Jie gerai išlaiko formą, nesukeldami nereikalingo vargo patiekdami. "Lizdams" grietinėlės padaže išvirti prireiks maždaug valandos, tačiau laukti verta.
Žingsnis 1
Į maltą mėsą suberkite tarkuotą svogūną, druską, pipirus ir džiūvėsėlius. Gerai išmaišykite. Iš maltos mėsos suformuokite rutuliukus ir sudėkite ant makaronų.
Žingsnis 2
Atskirame dubenyje sumaišykite grietinėlę ir vandenį, pagardinkite druska ir pipirais. Išmaišykite. Padažą supilkite ant maltų makaronų. Puodą su makaronais pastatykite ant didelės ugnies. Kai tik patiekalas užvirs, sumažinkite ugnį ir 20 minučių troškinkite po dangčiu. Apibarstykite faršą sūriu, uždenkite ir troškinkite dar 10 minučių.
Kategorijos