Publikavimo data: 2025-08-17
Lizdai grietinėlės padaže su kumpiu ir alyvuogėmis
Šio patiekalo skonis ir aromatas nepalieka abejingų. Šį patiekalą paruošti nėra labai sudėtinga, tačiau jis labai sotus. Jis puikiai tiks šventiniam stalui.
Žingsnis 1
Alyvuogių aliejuje pakepinkite svogūną ir česnaką.
Žingsnis 2
Įdėkite kumpį. Maišydami virkite ant silpnos ugnies apie 10 minučių.
Žingsnis 3
Sudėkite alyvuoges. Kaitinkite apie 5 minutes. Įberkite bazilikų, druskos ir pipirų. Iškepkite lizdus pagal ant pakuotės nurodytą būdą.
Žingsnis 4
Supilkite grietinėlę, pašildykite, bet neužvirinkite. Padažas paruoštas. Jei skysčio daug, nieko baisaus, lizdai jį sugers.
Kategorijos