Lizdai su malta mėsa pomidorų padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Lizdai su malta mėsa pomidorų padaže

Šį receptą sugalvojau pati. Paėmiau keletą makaronų lizdų ir nusprendžiau pasigaminti išradingai. Įdėjau į juos maltos mėsos, užpyliau verdančiu vandeniu ir pomidorų sultimis, sutrupinau varškę ir palikau troškintis apie 10-15 minučių. Pabaigoje įbėriau prieskonių ir buvo skanu!
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
226 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
23 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.38/5 (13 bal.)

Žingsnis 1

Lizdai su malta mėsa pomidorų padaže Žingsnis 1
Makaronų lizdus sudėkite į gilią keptuvę ir užpilkite malta mėsa.

Žingsnis 2

Supilkite verdantį vandenį, pomidorų sultis ir palikite troškintis apie 10-15 minučių.

Žingsnis 3

Lizdai su malta mėsa pomidorų padaže Žingsnis 3
Likus 5 minutėms iki kepimo sutrupinkite varškę. Pačioje pabaigoje įberkite prieskonių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, troškiniai, daržovių salotos, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, per 30 minučių, sala, pietūs, vakarienė, morkų sezonas, agurkų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, česnakų sezonas, makaronai (makaronai), funchoza, azijietiški makaronai, karštieji patiekalai naujiems metams, be įprastų alergenų, receptų knyga, funchoza su daržovėmis, makaronai su daržovėmis, funchoza su paprikomis, funchoza su agurkais, makaronai su morkomis, makaronai su česnakais, funchoza su morkomis.

Kategorijos