Publikavimo data: 2024-05-25
Lotaringijos grybų pyragas
Vienas skaniausių pyragų. Jo pagrindas - quiche lorraine. Lotaringijos pyragas yra prancūziškas Lorraine pavadinimas. Tai puiki alternatyva pietums. Šis pyragas yra skanus ir sotus. Trapios tešlos ir daržovių įdaro derinys suteikia jam ypatingo patrauklumo. O kreminis įdaras suteikia švelnumo, todėl suaugusieji ir vaikai taip mėgsta šiuos pyragus.
Žingsnis 1
Šaukštu išsukite suminkštintą sviestą ir sumaišykite su vienu kiaušiniu.
Žingsnis 2
Sudėkite mišinį su miltais ir gerai išmaišykite. Nepamirškite įberti druskos. Gerai išminkykite tešlą, ji neturi lipti prie rankų. Palikite tešlą pailsėti ir pradėkite ruošti įdarą.
Žingsnis 3
Supjaustykite svogūną, grybus, brokolius, vištieną ir sutarkuokite sūrį.
Žingsnis 4
Kepkite svogūnus ir grybus augaliniame aliejuje, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 5
Sudėkite vištienos gabalėlius ir kepkite, kol iškeps iki pusės. Įdarą pasūdykite.
Žingsnis 6
Tada sudėkite brokolius ir troškinkite 10 min.
Žingsnis 7
Kol daržovės kepa, paruoškite įdarą. Kiaušinius sumaišykite su pienu, suberkite tarkuotą sūrį ir prieskonius pagal skonį.
Žingsnis 8
Tešlą iškočiokite ir sudėkite į riebalais išteptą formą, gerai išsklaidydami kraštus.
Žingsnis 9
Įdarą sudėkite ant tešlos ir užpildykite paruoštu mišiniu.
Žingsnis 10
Pyragą kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 35-40 minučių.
Kategorijos