Lydekos kotletai receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-02-04

Lydekos kotletai receptas

Pagrindinį šio recepto ingredientą dažnai galima rasti žvejų nuotraukose. Lydekos kotletai nėra labiausiai paplitęs patiekalas miesto aplinkoje. Tačiau tai yra jų pliusas: tokius karštus galima drąsiai priskirti nestandartiniams patiekalams. Kaip pasigaminti šiuos skanius kotletus - mūsų receptas žingsnis po žingsnio.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
138 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
4 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, žuvis, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.15/5 (13 bal.)

Žingsnis 1

Lydekos kotletai receptas Žingsnis 1
Pamirkykite duoną grietinėlėje ir ją išspauskite. Nulupkite ir susmulkinkite svogūną bei česnaką.

Žingsnis 2

Lydekos kotletai receptas Žingsnis 2
Žuvį su svogūnais ir česnakais du kartus pertrinkite per mėsmalę.

Žingsnis 3

Lydekos kotletai receptas Žingsnis 3
Į maltą mėsą įmuškite kiaušinį ir grietinėlėje išmirkytą duoną. Pagardinkite druska, pipirais ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 4

Lydekos kotletai receptas Žingsnis 4
Formuokite kotletus ir kepkite įkaitintame augaliniame aliejuje, kol taps traškūs.Kotletus formuokite šaukštais arba specialiomis apvaliomis kotletų formelėmis.

Žingsnis 5

Lydekos kotletai receptas Žingsnis 5
Apkeptus kotletus troškinkite po dangčiu ant silpnos ugnies, kol visiškai iškeps (10-12 minučių).

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, kepti orkaitėje ant kepimo skardos, paprasta, yra bendrų alergenų, mažai kalorijų, per 30 minučių, sala, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, pomidorų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos