Publikavimo data: 2024-02-04
Lydekos kotletai receptas
Pagrindinį šio recepto ingredientą dažnai galima rasti žvejų nuotraukose. Lydekos kotletai nėra labiausiai paplitęs patiekalas miesto aplinkoje. Tačiau tai yra jų pliusas: tokius karštus galima drąsiai priskirti nestandartiniams patiekalams. Kaip pasigaminti šiuos skanius kotletus - mūsų receptas žingsnis po žingsnio.
Žingsnis 1
Pamirkykite duoną grietinėlėje ir ją išspauskite. Nulupkite ir susmulkinkite svogūną bei česnaką.
Žingsnis 2
Žuvį su svogūnais ir česnakais du kartus pertrinkite per mėsmalę.
Žingsnis 3
Į maltą mėsą įmuškite kiaušinį ir grietinėlėje išmirkytą duoną. Pagardinkite druska, pipirais ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 4
Formuokite kotletus ir kepkite įkaitintame augaliniame aliejuje, kol taps traškūs.Kotletus formuokite šaukštais arba specialiomis apvaliomis kotletų formelėmis.
Žingsnis 5
Apkeptus kotletus troškinkite po dangčiu ant silpnos ugnies, kol visiškai iškeps (10-12 minučių).
Kategorijos