Lydekų troškinys pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Lydekų troškinys

Gaminimo laikas
240 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
91 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.14/5 (22 bal.)

Žingsnis 1

Lydekų troškinys Žingsnis 1
Supjaustykite citriną plonais griežinėliais.

Žingsnis 2

Lydekų troškinys Žingsnis 2
Vištienos kiaušinį supjaustykite ketvirčiais.

Žingsnis 3

Lydekų troškinys Žingsnis 3
10-15 minučių virkite lydekų filė su lauro lapu ir pipirais.

Žingsnis 4

Lydekų troškinys Žingsnis 4
Žuvies sultinį perkoškite į atskirą indą, atvėsinkite ir jame atskieskite želatiną.

Žingsnis 5

Lydekų troškinys Žingsnis 5
Supjaustykite lydekos filė porcijomis, prieš tai išimdami kaulus, ir sudėkite į kepimo indą.

Žingsnis 6

Lydekų troškinys Žingsnis 6
Ant žuvies sudėkite vyšninius pomidorus, citriną ir vištienos kiaušinius.

Žingsnis 7

Lydekų troškinys Žingsnis 7
Užpilkite indą žuvies sultiniu ir įdėkite į šaldytuvą 3-3,5 valandoms, kol jis sukietės. Patiekalas paruoštas!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, mėsos ir paukštienos užkandžiai, įspūdingas receptas, klasika, per 30 minučių, sala, morkų sezonas, česnakų sezonas, cholodetai, naujametiniai užkandžiai, be įprastų alergenų, receptų knyga, česnakiniai užkandžiai, jautienos cholodetai, kiaulienos cholodetai

Kategorijos