Lydyto sūrio ritinys pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-05

Lydyto sūrio ritinys

Žingsnis po žingsnio aprašytas lydyto sūrio suktinukų receptas padės net ir nepatyrusioms šeimininkėms paruošti puikų užkandį. Jis gaunasi labai sotus, minkštas ir skanus. Ruošiant reikės 2 geros kokybės lydytų sūrių. Kuo jie geresni, tuo skanesnis ir švelnesnis bus lydyto sūrio vyniotinis. Labai svarbu, kad sūris būtų gaminamas pieno, o ne augalinių riebalų pagrindu.
Gaminimo laikas
170 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
211 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
8 g
Alergenai: Kiaušiniai, Karvės pieno baltymai, Maisto priedai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.83/5 (30 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Lydyto sūrio ritinys Žingsnis 1
Į mikrobangų krosnelę į kepimo rankovę sudėkite sūrius. Nustatykite 700 W prietaiso galią. Kaitinkite 30 sekundžių. Apverskite kepimo rankovę į kitą pusę ir kaitinkite dar 30 sekundžių. Išimkite sūrio rankovę ir sutrinkite jos turinį šakute. Rankovės išimti nereikia, minkykite tiesiai per ją. Sūrmaišį iškočiokite plonu sluoksniu naudodami kočėlą. Dėkite į šaldytuvą 30 minučių.

Žingsnis 2

Lydyto sūrio ritinys Žingsnis 2
Paruoškite įdarą. Į gilų dubenį sudėkite majonezą, grietinę ir susmulkintą česnaką. Įberkite druskos ir maltų juodųjų pipirų. Išmaišykite. Mišinį padalykite į 2 dalis. Vieną jų sudėkite į smulkintą kiaušinio trynį, išmaišykite. Kitą įpilkite į susmulkintą kiaušinio baltymą ir išmaišykite.

Žingsnis 3

Lydyto sūrio ritinys Žingsnis 3
Baigkite ruošti sūrio vyniotinį. Atsargiai išimkite iš šaldytuvo suvyniotą sūrį ir padėkite ant stalo. Paimkite žirkles, nukirpkite kepimo rankovės viršų. Ant sūrio sluoksnio dėkite trynių mišinio ir tolygiai paskirstykite. Ant viršaus išdėliokite dešros griežinėlius. Ant viršaus užtepkite baltymų mišinio. Suvyniokite vyniotinį ir palikite šaldytuve 1-2 valandoms, kad sustingtų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos