Maharadž turkiškas plovas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Maharadž turkiškas plovas

Tai skanus Maharadžo turkiškas plovas su avinžirniais ir prieskoniais. Be mėsos. Labai skanu. Jį galite ruošti gavėnios metu. Beje, avinžirnių galima dėti ir į įprastą plovą.
Gaminimo laikas
61 min.
Laikas virtuvėje
7 min.
Kalorijos
336 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
69 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.12/5 (24 bal.)

Žingsnis 1

Maharadž turkiškas plovas Žingsnis 1
Avinžirnius mirkykite per naktį

Žingsnis 2

Maharadž turkiškas plovas Žingsnis 2
Avinžirnius ir ryžius nuplaukite ir išvirkite pasūdytame vandenyje atskiruose puoduose.

Žingsnis 3

Viską sumaišykite ir užvirinkite.

Žingsnis 4

Sudėkite plovo prieskonius ir baravykus, prieš tai juos pakepinę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, česnakų sezonas, plovas, ryžių patiekalai, grūdų patiekalai, receptų knyga, plovas su sultenėmis, plovas su džiovintais vaisiais, jautienos vakarienė, plovas su abrikosais

Kategorijos