Publikavimo data: 2024-06-09
Maistingas lašišos troškinys
Lašišos mėsa laikoma delikatesu, tačiau ji taip pat yra nebrangi. Iš žuvies gaminama daug paprastų ir egzotiškų patiekalų. Puikus šventinis lašišos patiekalas su krevetėmis sužavės visus svečius. Žuvies mėsą taip pat galima troškinti, kepti, sūdyti, kepti ir virti.
Žingsnis 1
Lašišos filė išimkite iš sultinio ir sudėkite į sviestu pateptą formą. Keptuvėje įkaitinkite sviestą, supilkite 50 g kvietinių miltų, gerai išmaišykite. Tada supilkite grietinėlę, po to sausą vyną ir nuolat maišykite.
Žingsnis 2
Tada į keptuvę supilkite 2 puodelius žuvies sultinio ir nuolat maišydami virkite apie 5 minutes. Tada sudėkite krevetes, sūrį, žoleles, druską ir pipirus pagal skonį.
Žingsnis 3
Žuvį užpilkite grietinėlės, vyno ir miltų padažu ir pabarstykite likusiu sūriu. Dėkite formą į 180° įkaitintą orkaitę 25-30 minučių.
Kategorijos