Publikavimo data: 2024-06-09
Maistingi avinžirniai su mėsa
Šios rūšies ankštiniai augalai garsėja savo sveikatingumo ir maistinėmis savybėmis. Avinžirniuose yra daugiau skaidulinių medžiagų ir baltymų nei žirniuose. Jis dažnai naudojamas vegetariškoje ir daržovių dietoje. Taip pat puikiai dera su mėsa ir daržovėmis.
Žingsnis 1
Į kepimo indą sudėkite svogūną, morkas, saldžiąją papriką ir smulkintą česnaką. Mėsą apkepkite ant sausos keptuvės be aliejaus ir sudėkite į formą ant daržovių.
Žingsnis 2
Avinžirnius virkite vandenyje apie 50 minučių. Dėkite ant mėsos. Į keptuvę, kurioje kepė mėsa, įpilkite 300 ml vandens ir suberkite prieskonius. Pašildykite ir supilkite į foramu.
Žingsnis 3
Ant viršaus sudėkite pomidorus, uždenkite folija ir kepkite įkaitintoje orkaitėje 60-70 minučių.
Kategorijos