Publikavimo data: 2024-05-20
Maistingi lašišos ravioliai
Raviolių gamyba yra paprastas procesas. Tikriausiai norėsite įtraukti visą šeimą ir tai tikrai taps sekmadienio popietės šeimos tradicija. Ravioli, itališkų šaknų turintis patiekalas, dėl paprasto paruošimo ir įdarų įvairovės jau paplito ir kitų šalių virtuvėse.
Žingsnis 1
Į persijotus miltus supilkite alyvuogių aliejų, pagardinkite druska ir pakaitomis įmaišykite 4 kiaušinius. Jei tešla tiršta, galite įdėti dar kelis trynius. Palikite 10-15 minučių pastovėti.
Žingsnis 2
Įdarui smulkiai supjaustykite lašišos mėsą, suberkite rikotą ir džiovintus bazilikus pagal skonį, išmaišykite.
Žingsnis 3
Iškočiokite tešlos sluoksnį, sudėkite įdarą, uždenkite kitu sluoksniu, supjaustykite kvadratėliais. Kraštus sulipdykite rankomis arba šakute ir kepkite 10-15 minučių.
Žingsnis 4
Giliame nedideliame dubenyje ant silpnos ugnies šiek tiek užvirinkite grietinėlę, supilkite vyną, tarkuotą parmezaną ir prieskonius, virkite, kol padažas sutirštės.
Kategorijos