Maistingi lašišos ravioliai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-20

Maistingi lašišos ravioliai

Raviolių gamyba yra paprastas procesas. Tikriausiai norėsite įtraukti visą šeimą ir tai tikrai taps sekmadienio popietės šeimos tradicija. Ravioli, itališkų šaknų turintis patiekalas, dėl paprasto paruošimo ir įdarų įvairovės jau paplito ir kitų šalių virtuvėse.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
100 min.
Kalorijos
218 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
17 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.97/5 (29 bal.)

Žingsnis 1

Maistingi lašišos ravioliai Žingsnis 1
Į persijotus miltus supilkite alyvuogių aliejų, pagardinkite druska ir pakaitomis įmaišykite 4 kiaušinius. Jei tešla tiršta, galite įdėti dar kelis trynius. Palikite 10-15 minučių pastovėti.

Žingsnis 2

Maistingi lašišos ravioliai Žingsnis 2
Įdarui smulkiai supjaustykite lašišos mėsą, suberkite rikotą ir džiovintus bazilikus pagal skonį, išmaišykite.

Žingsnis 3

Maistingi lašišos ravioliai Žingsnis 3
Iškočiokite tešlos sluoksnį, sudėkite įdarą, uždenkite kitu sluoksniu, supjaustykite kvadratėliais. Kraštus sulipdykite rankomis arba šakute ir kepkite 10-15 minučių.

Žingsnis 4

Maistingi lašišos ravioliai Žingsnis 4
Giliame nedideliame dubenyje ant silpnos ugnies šiek tiek užvirinkite grietinėlę, supilkite vyną, tarkuotą parmezaną ir prieskonius, virkite, kol padažas sutirštės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, bendri alergenai, pietūs, vakarienė, ravioliai, receptų knyga

Kategorijos