Publikavimo data: 2024-06-23
Maistingos salotos su kuskusu ir lengvai sūdyta skumbre
Salotos - tai šaltas patiekalas, kuris ruošiamas susmulkinus jį sudarančius ingredientus ir pagardinus padažu bei prieskoniais. Pagrindiniai salotų ingredientai gali būti mėsa, žuvis, daržovės arba vaisiai, kurie puikiai dera su sūriu, riešutais, žolelėmis ir įvairiomis prieskoninėmis žolelėmis, suteikiančiomis galutiniam patiekalui nuostabų skonį ir aromatą. Be puikaus skonio salotose yra daug vertingų maistinių medžiagų, kurios palankiai veikia visą organizmą.
Žingsnis 1
Išvalytą skumbrę supjaustykite nedideliais gabalėliais, kiaušinį supjaustykite kubeliais, šviežią agurką supjaustykite nedideliais strypeliais. Padažui smulkiai supjaustykite marinuotą agurką ir šviežias žoleles.
Žingsnis 2
Toliau formuokite salotas, giliame dubenyje sumaišydami kuskusą su agurkais, virtais vištienos kiaušiniais ir skumbre. Salotas pagardinkite padažu, pagamintu iš smulkintų marinuotų agurkų, žolelių, grietinės ir garstyčių. Stipriai išmaišykite ingredientus ir atidėkite į šalį, kad prisitrauktų.
Kategorijos