Publikavimo data: 2025-08-18
Maistingos žuvies salotos su bulvėmis
Žuvis yra vienas iš labiausiai vartojamų maisto produktų pasaulyje. Ji dažniausiai kepama, verdama, rūkoma ir t. t. Kepant ar troškinant prarandama daug naudingų elementų, tačiau rūkant žuvį teigiamos žuvies savybės išlieka net ir apdorojus dūmais. Tokia žuvis turi daug naudingų elementų, pavyzdžiui: kalcio, magnio, jodo, kalio, fosforo, A, D, E ir B grupės vitaminų. Verta pažymėti, kad jei rūkytą žuvį valgysite nedažnai ir atidžiai rinksitės tik kokybišką produktą, tokios mitybos nauda bus daug didesnė, o žala - minimali. Rūkytą žuvį leidžiama valgyti ir žmonėms, besilaikantiems dietų.
Žingsnis 1
Tarkuotus kiaušinius sumaišykite su grietine ir krapais. Kruopščiai išmaišykite.
Žingsnis 2
Salotas išdėliokite tokiais sluoksniais: bulvės, agurkai, žuvis. Kiekvieną salotų sluoksnį aptepkite grietinės padažu.
Kategorijos