Maistingos žuvies salotos su bulvėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Maistingos žuvies salotos su bulvėmis

Žuvis yra vienas iš labiausiai vartojamų maisto produktų pasaulyje. Ji dažniausiai kepama, verdama, rūkoma ir t. t. Kepant ar troškinant prarandama daug naudingų elementų, tačiau rūkant žuvį teigiamos žuvies savybės išlieka net ir apdorojus dūmais. Tokia žuvis turi daug naudingų elementų, pavyzdžiui: kalcio, magnio, jodo, kalio, fosforo, A, D, E ir B grupės vitaminų. Verta pažymėti, kad jei rūkytą žuvį valgysite nedažnai ir atidžiai rinksitės tik kokybišką produktą, tokios mitybos nauda bus daug didesnė, o žala - minimali. Rūkytą žuvį leidžiama valgyti ir žmonėms, besilaikantiems dietų.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
103 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.5/5 (4 bal.)

Žingsnis 1

Maistingos žuvies salotos su bulvėmis Žingsnis 1
Tarkuotus kiaušinius sumaišykite su grietine ir krapais. Kruopščiai išmaišykite.

Žingsnis 2

Maistingos žuvies salotos su bulvėmis Žingsnis 2
Salotas išdėliokite tokiais sluoksniais: bulvės, agurkai, žuvis. Kiekvieną salotų sluoksnį aptepkite grietinės padažu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
žuvies patiekalai, salotos, žuvies salotos, paprastas, dažni alergenai, mažai kalorijų, per 15 minučių, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynų, sezonas riešutų, sezonas pomidorų, karštieji patiekalai naujiems metams, salotos Velykoms, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, salotos su raudona žuvimi, salotos su vyšniniais pomidorais, salotos su rukola, salotos su daržovėmis, salotos su riešutais, salotos su cukrumi

Kategorijos