Publikavimo data: 2024-06-22
Maišyti kepti su adžika
Patiekalas gaunasi nors ir banalus, bet labai skanus, nes paprastai niekas į makaronus nededa sauso prieskonių rinkinio, skirto boloniškiems makaronams.
Žingsnis 1
Keptuvėje apkepkite svogūną, kol jis taps auksinis.
Žingsnis 2
Sudėkite maltą mėsą ir kepkite, kol iškeps, ant šiek tiek aukštesnės nei vidutinės ugnies.
Žingsnis 3
Sudėkite pomidorų pastą, adžiką, prieskonius. Išmaišykite.
Žingsnis 4
Užpilkite vandeniu ir virkite 15-20 minučių.
Žingsnis 5
Išvirkite makaronus.
Žingsnis 6
Nuimkite keptuvę nuo kaitvietės ir sudėkite smulkiai supjaustytą česnaką.
Žingsnis 7
Į keptuvę su faršu sudėkite išvirtus makaronus ir išmaišykite.
Kategorijos