Maitinantis pattitiamas su lašiša pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-20

Maitinantis pattitiamas su lašiša

Tokio nuostabaus grūdo kaip pittim tėvynė yra Izraelis. Ten jis pirmą kartą buvo pradėtas naudoti maistui. Nepaisant to, kad jį ruošiant buvo padaryta daugybė pakeitimų, pagrindinės sudedamosios dalys išliko nepakitusios. Šiandien pittim ruošiamas su bet kuo - mėsa, žuvimi, daržovėmis. Šiame recepte pateikti geriausi ingredientai, dėl kurių patiekalas su pittitim bus tikrai skanus ir sveikas.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
272 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
18 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.5/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Maitinantis pattitiamas su lašiša Žingsnis 1
Išvirkite pattitiamą, įdėdami jį į verdantį vandenį. Patogiau jį virti porcijiniuose maišeliuose, kad nesugertų skysčio pertekliaus.

Žingsnis 2

Maitinantis pattitiamas su lašiša Žingsnis 2
Avokadą supjaustykite kubeliais, lašišos mėsą - kubeliais, parmezano sūrį sutarkuokite smulkia tarka. Išvirusius paplotėlius sudėkite į lėkštę, apšlakstykite alyvuogių aliejumi. Išdėliokite lašišą ir avokadą, apšlakstykite citrinos sultimis ir apibarstykite parmezanu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos