Publikavimo data: 2024-05-20
Maitinantis pattitiamas su lašiša
Tokio nuostabaus grūdo kaip pittim tėvynė yra Izraelis. Ten jis pirmą kartą buvo pradėtas naudoti maistui. Nepaisant to, kad jį ruošiant buvo padaryta daugybė pakeitimų, pagrindinės sudedamosios dalys išliko nepakitusios. Šiandien pittim ruošiamas su bet kuo - mėsa, žuvimi, daržovėmis. Šiame recepte pateikti geriausi ingredientai, dėl kurių patiekalas su pittitim bus tikrai skanus ir sveikas.
Žingsnis 1
Išvirkite pattitiamą, įdėdami jį į verdantį vandenį. Patogiau jį virti porcijiniuose maišeliuose, kad nesugertų skysčio pertekliaus.
Žingsnis 2
Avokadą supjaustykite kubeliais, lašišos mėsą - kubeliais, parmezano sūrį sutarkuokite smulkia tarka. Išvirusius paplotėlius sudėkite į lėkštę, apšlakstykite alyvuogių aliejumi. Išdėliokite lašišą ir avokadą, apšlakstykite citrinos sultimis ir apibarstykite parmezanu.
Kategorijos