Publikavimo data: 2024-03-30
Majoneze marinuoti grybai
Marinuoti grybai dažnai naudojami salotų receptuose. Majoneze marinuoti pievagrybiai yra geras pagrindas salotoms arba savarankiškas užkandis. Šampinjonai yra mažai kaloringas produktas, turi daug baltymų ir geležies. Marinavimas leidžia išsaugoti visas naudingąsias medžiagas. Geriau rinktis jaunus grybus. Juos lengva atpažinti: pagal tvirtą baltą arba kreminę kepurėlę.
Žingsnis 1
Paruoškite marinatą. Dubenyje sumaišykite majonezą, česnaką, druską, pipirus, citrinos sultis ir krapus. Išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 2
Sudėkite grybus į marinatą, dubenį uždenkite maistine plėvele ir 30 minučių padėkite į šaldytuvą.
Kategorijos