Majoneze marinuoti grybai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-30

Majoneze marinuoti grybai

Marinuoti grybai dažnai naudojami salotų receptuose. Majoneze marinuoti pievagrybiai yra geras pagrindas salotoms arba savarankiškas užkandis. Šampinjonai yra mažai kaloringas produktas, turi daug baltymų ir geležies. Marinavimas leidžia išsaugoti visas naudingąsias medžiagas. Geriau rinktis jaunus grybus. Juos lengva atpažinti: pagal tvirtą baltą arba kreminę kepurėlę.
Gaminimo laikas
100 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
193 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
18 g
Angliavandeniai
3 g
Alergenai: Kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.89/5 (9 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Majoneze marinuoti grybai Žingsnis 1
Paruoškite marinatą. Dubenyje sumaišykite majonezą, česnaką, druską, pipirus, citrinos sultis ir krapus. Išmaišykite iki vientisos masės.

Žingsnis 2

Majoneze marinuoti grybai Žingsnis 2
Sudėkite grybus į marinatą, dubenį uždenkite maistine plėvele ir 30 minučių padėkite į šaldytuvą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos