Publikavimo data: 2024-05-25
Majonezo įdaro pyragas su vištiena ir grybais
Paprastas skanaus pyrago, įdaryto virta vištiena, žaliaisiais svogūnais ir lengvai apkeptais grybais, receptas. Jei turite galimybę gamindami naudoti šviežiai surinktas opeles - puiku, bet kitu atveju galite naudoti ir šaldytas, ir marinuotas, pyragas netaps mažiau skanus ir kvapnus. Pasirinkite įdomios formos kepimo formą ir šį pyragą galėsite lengvai patiekti net šventiniam stalui!
Žingsnis 1
Virtą vištienos filė supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 2
Susmulkinkite žaliųjų svogūnų plunksnas.
Žingsnis 3
Opijatus užpilkite vandeniu, padėkite ant ugnies, užvirinkite ir palikite virti kelias minutes.
Žingsnis 4
Įkaitinkite keptuvę su trupučiu augalinio aliejaus, sudėkite opijatus, pipirų pagal skonį. Maišydami troškinkite 3-4 minutes.
Žingsnis 5
Giliame dubenyje sumaišykite pieną, kiaušinius ir majonezą.
Žingsnis 6
Suberkite persijotus miltus, druską ir išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 7
Laikas dėti įdarą: virtą vištienos filė, keptus opijatus ir smulkintas žaliųjų svogūnų plunksnas.
Žingsnis 8
Viską gerai išmaišykite.
Žingsnis 9
Tešlą su įdaru sudėkite į kepimo formą. Kepkite 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 minučių.
Žingsnis 10
Išimkite paruoštą pyragą iš orkaitės, leiskite jam šiek tiek atvėsti, tada išimkite iš formos, supjaustykite gabalėliais ir patiekite. Gero apetito!
Kategorijos