Publikavimo data: 2025-08-18
Majonezo marinatas kebabams
Klasikinis majonezo marinatas kiaulienos kebabams, labai skanus receptas!
Žingsnis 1
Iš pradžių supjaustykime svogūną. Nulupkite jį nuo luobelės ir nuplaukite. Du svogūnus perpjaukite į 4 dalis ir sutrinkite trintuvu. Likusį svogūną supjaustykite stambiais žiedais.
Žingsnis 2
Į gilų dubenį supilkite majonezą. Marinavimui puikiai tinka naminis majonezas, bet jei neturite galimybės jo pasigaminti patys, naudokite parduotuvėje pirktą majonezą, rinkdamiesi kuo riebesnį produktą. Į majonezą sudėkite svogūnų tyrę ir išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 3
Supjaustykite nugarinę pailgais dideliais gabalais. Jei mėsą supjaustysite mažesniais nei 5 x 5 cm gabalėliais, po terminio apdorojimo ji bus sausa. Majonezo ir svogūnų mišinį siųskite prie mėsos, įberkite druskos ir prieskonių. Išmaišykite, kad marinatas tolygiai pasiskirstytų.
Žingsnis 4
Ant gilaus puodo dugno dėkite sluoksnį svogūnų žiedų, ant viršaus - sluoksnį marinate esančios mėsos, tada dar vieną sluoksnį svogūnų žiedų. Taip darome, kol baigsis produktai. Paskutinis sluoksnis turėtų būti svogūnų. Puodą su marinuota mėsa uždengiame dangčiu ir 3-6 valandoms siunčiame į šaldytuvą.
Kategorijos