Majonezo marinatas kebabams pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Majonezo marinatas kebabams

Klasikinis majonezo marinatas kiaulienos kebabams, labai skanus receptas!
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
223 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
18 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.78/5 (23 bal.)

Žingsnis 1

Majonezo marinatas kebabams Žingsnis 1
Iš pradžių supjaustykime svogūną. Nulupkite jį nuo luobelės ir nuplaukite. Du svogūnus perpjaukite į 4 dalis ir sutrinkite trintuvu. Likusį svogūną supjaustykite stambiais žiedais.

Žingsnis 2

Majonezo marinatas kebabams Žingsnis 2
Į gilų dubenį supilkite majonezą. Marinavimui puikiai tinka naminis majonezas, bet jei neturite galimybės jo pasigaminti patys, naudokite parduotuvėje pirktą majonezą, rinkdamiesi kuo riebesnį produktą. Į majonezą sudėkite svogūnų tyrę ir išmaišykite iki vientisos masės.

Žingsnis 3

Majonezo marinatas kebabams Žingsnis 3
Supjaustykite nugarinę pailgais dideliais gabalais. Jei mėsą supjaustysite mažesniais nei 5 x 5 cm gabalėliais, po terminio apdorojimo ji bus sausa. Majonezo ir svogūnų mišinį siųskite prie mėsos, įberkite druskos ir prieskonių. Išmaišykite, kad marinatas tolygiai pasiskirstytų.

Žingsnis 4

Majonezo marinatas kebabams Žingsnis 4
Ant gilaus puodo dugno dėkite sluoksnį svogūnų žiedų, ant viršaus - sluoksnį marinate esančios mėsos, tada dar vieną sluoksnį svogūnų žiedų. Taip darome, kol baigsis produktai. Paskutinis sluoksnis turėtų būti svogūnų. Puodą su marinuota mėsa uždengiame dangčiu ir 3-6 valandoms siunčiame į šaldytuvą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, paprasta, turi bendrų alergenų, mažai kalorijų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, pupelių sezonas, česnakų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, patiekalai su sojų padažu, receptų knyga

Kategorijos