Publikavimo data: 2024-10-15
Makaronai "Bantiki" su mėsa ir baltojo vyno padažu
Makaronai yra vienas sotiausių patiekalų. Jų privalumas tas, kad prie jų galima paruošti bet kokį garnyrą, pavyzdžiui, daržovių ar mėsos. Tačiau makaronus galite gaminti ir su daržovėmis bei mėsa. Taip patiekalas būna labai sotus ir skanus.
Žingsnis 1
Atskirai katilėlyje arba gilioje keptuvėje svieste pakepinkite griežinėliais pjaustytą cukiniją ir saldžiąją papriką, kol suminkštės. Sudėkite mėsą ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Po 3 minučių supilkite citrinos sultis ir baltąjį sausą vyną ir 2-3 minutes troškinkite ant vidutinės ugnies. Tada sudėkite virtus makaronus, tarkuotą parmezaną ir bazilikus.
Kategorijos