Makaronai "Bantiki" su mėsa ir baltojo vyno padažu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-15

Makaronai "Bantiki" su mėsa ir baltojo vyno padažu

Makaronai yra vienas sotiausių patiekalų. Jų privalumas tas, kad prie jų galima paruošti bet kokį garnyrą, pavyzdžiui, daržovių ar mėsos. Tačiau makaronus galite gaminti ir su daržovėmis bei mėsa. Taip patiekalas būna labai sotus ir skanus.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
169 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
14 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.43/5 (7 bal.)

Žingsnis 1

Makaronai "Bantiki" su mėsa ir baltojo vyno padažu Žingsnis 1
Atskirai katilėlyje arba gilioje keptuvėje svieste pakepinkite griežinėliais pjaustytą cukiniją ir saldžiąją papriką, kol suminkštės. Sudėkite mėsą ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Makaronai "Bantiki" su mėsa ir baltojo vyno padažu Žingsnis 2
Po 3 minučių supilkite citrinos sultis ir baltąjį sausą vyną ir 2-3 minutes troškinkite ant vidutinės ugnies. Tada sudėkite virtus makaronus, tarkuotą parmezaną ir bazilikus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, troškiniai, daržovių salotos, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, per 30 minučių, sala, pietūs, vakarienė, morkų sezonas, agurkų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, česnakų sezonas, makaronai (makaronai), funchoza, azijietiški makaronai, karštieji patiekalai naujiems metams, be įprastų alergenų, receptų knyga, funchoza su daržovėmis, makaronai su daržovėmis, funchoza su paprikomis, funchoza su agurkais, makaronai su morkomis, makaronai su česnakais, funchoza su morkomis.

Kategorijos