Makaronai bešamelio padaže su jūros gėrybėmis ir lašiša pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Makaronai bešamelio padaže su jūros gėrybėmis ir lašiša

Makaronai bešamelio padaže su jūros gėrybėmis ir lašiša - ypatingoms progoms skirtas receptas. Gerai išvirti spagečiai po šilkiniu bešamelio padažu su jūros gėrybėmis turi švelnų ir sodrų jūros skonį. Šiame recepte kepsnių gaminimo būdas yra labai neįprastas ir tikrai jus nustebins. Kartu išlieka visi prieskonių aromatai.
Gaminimo laikas
250 min.
Laikas virtuvėje
70 min.
Kalorijos
200 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
17 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.78/5 (9 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Makaronai bešamelio padaže su jūros gėrybėmis ir lašiša Žingsnis 1
Giliame dubenyje sumaišykite sojų padažą, pieną ir žuviai skirtus prieskonius. Gautą žuvies marinatą išmaišykite. Leiskite jam porą minučių pritraukti.

Žingsnis 2

Makaronai bešamelio padaže su jūros gėrybėmis ir lašiša Žingsnis 2
Iš žuvies išimkite kaulus ir nuplaukite kepsnį. Paruoštą žuvį sudėkite į kepimo maišelį. Žuvį užpilkite paruoštu marinatu. Maišą užriškite ir pakratykite, kad marinatas patektų ant kepsnio. Įdėkite maišelį su žuvimi į šaldytuvą 3 valandoms.

Žingsnis 3

Makaronai bešamelio padaže su jūros gėrybėmis ir lašiša Žingsnis 3
Puode užvirinkite vandenį. Pagal skonį pagardinkite druska. Kai vanduo puode užvirs, supilkite į jį spagečius. Virkite, kol išvirs iki pusės.

Žingsnis 4

Makaronai bešamelio padaže su jūros gėrybėmis ir lašiša Žingsnis 4
Puode ištirpinkite sviestą. Į ištirpintą sviestą supilkite miltus. Kepkite miltus, kol taps auksinės spalvos.

Žingsnis 5

Makaronai bešamelio padaže su jūros gėrybėmis ir lašiša Žingsnis 5
Kai miltai įgaus auksinę spalvą, supilkite grietinėlę. Nuolat maišykite, kad nesusidarytų gumuliukų. Sūrį sutarkuokite stambia tarka ir supilkite į grietinėlę bei miltus. Sūrį ištirpinkite padaže.

Žingsnis 6

Makaronai bešamelio padaže su jūros gėrybėmis ir lašiša Žingsnis 6
Į padažą sudėkite midijas ir krevetes. Gerai išmaišykite ir palikite padažą 5 minutes pastovėti.

Žingsnis 7

Makaronai bešamelio padaže su jūros gėrybėmis ir lašiša Žingsnis 7
Išimkite marinuotą žuvį iš šaldytuvo. Neišėmę iš maišelio, pradėkite kaitinti žuvį iš visų pusių plaukų džiovintuvu. Šį metodą sukūrė F. Canalesas. Kaitinkite 5 minutes. Išimkite kepsnį iš maišelio. Į lėkštę sudėkite spagečius. Apšlakstykite jūros gėrybių padažu. Atskirkite mėsą nuo kepsnio kaulo ir sudėkite ant padažo.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos