Publikavimo data: 2024-06-23
Makaronai bešamelio padaže su jūros gėrybėmis ir lašiša
Makaronai bešamelio padaže su jūros gėrybėmis ir lašiša - ypatingoms progoms skirtas receptas. Gerai išvirti spagečiai po šilkiniu bešamelio padažu su jūros gėrybėmis turi švelnų ir sodrų jūros skonį. Šiame recepte kepsnių gaminimo būdas yra labai neįprastas ir tikrai jus nustebins. Kartu išlieka visi prieskonių aromatai.
Žingsnis 1
Giliame dubenyje sumaišykite sojų padažą, pieną ir žuviai skirtus prieskonius. Gautą žuvies marinatą išmaišykite. Leiskite jam porą minučių pritraukti.
Žingsnis 2
Iš žuvies išimkite kaulus ir nuplaukite kepsnį. Paruoštą žuvį sudėkite į kepimo maišelį. Žuvį užpilkite paruoštu marinatu. Maišą užriškite ir pakratykite, kad marinatas patektų ant kepsnio. Įdėkite maišelį su žuvimi į šaldytuvą 3 valandoms.
Žingsnis 3
Puode užvirinkite vandenį. Pagal skonį pagardinkite druska. Kai vanduo puode užvirs, supilkite į jį spagečius. Virkite, kol išvirs iki pusės.
Žingsnis 4
Puode ištirpinkite sviestą. Į ištirpintą sviestą supilkite miltus. Kepkite miltus, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 5
Kai miltai įgaus auksinę spalvą, supilkite grietinėlę. Nuolat maišykite, kad nesusidarytų gumuliukų. Sūrį sutarkuokite stambia tarka ir supilkite į grietinėlę bei miltus. Sūrį ištirpinkite padaže.
Žingsnis 6
Į padažą sudėkite midijas ir krevetes. Gerai išmaišykite ir palikite padažą 5 minutes pastovėti.
Žingsnis 7
Išimkite marinuotą žuvį iš šaldytuvo. Neišėmę iš maišelio, pradėkite kaitinti žuvį iš visų pusių plaukų džiovintuvu. Šį metodą sukūrė F. Canalesas. Kaitinkite 5 minutes. Išimkite kepsnį iš maišelio. Į lėkštę sudėkite spagečius. Apšlakstykite jūros gėrybių padažu. Atskirkite mėsą nuo kepsnio kaulo ir sudėkite ant padažo.
Kategorijos