Publikavimo data: 2024-06-23
Makaronai carbonara vištienos sultinyje
Makaronai Carbonara yra labai skanūs itališkos virtuvės makaronai. Gausūs spagečiai su kumpiu, parmezanu, svogūnais, česnakais ir bešamelio padažu yra švelnaus ir šilkinio skonio, visi ingredientai suteikia savo sultis ir aromatus, todėl patiekalas yra labai sodraus skonio. Tinka vakarienei ar romantiškam vakarui.
Žingsnis 1
Supjaustykite kumpį plonais griežinėliais. Įkaitinkite keptuvę ir be aliejaus apkepkite kumpį iki auksinės spalvos. Iškepusį kumpį sudėkite ant popierinių rankšluosčių.
Žingsnis 2
Svogūną nulupkite ir supjaustykite smulkiais kubeliais. Nulupkite ir smulkiai supjaustykite česnaką. Nuplautus grybus supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais. Į keptuvę, kurioje kepė kumpis, suberkite svogūnus, česnakus ir grybus. Kepkite, kol išgaruos drėgmė. Išimkite iš keptuvės pakepintus grybus, svogūnus ir česnakus.
Žingsnis 3
Puode ištirpinkite sviestą. Ištirpintame svieste pakepinkite miltus, kol jie taps auksinės spalvos. Ant apkeptų miltų supilkite grietinėlę, po to vištienos sultinį ir sutirštinkite padažą. Į padažą įberkite muskato riešuto. Aštrumo suteiks juodieji pipirai. Sumaišykite padažą su parmezano sūriu ir leiskite jam visiškai ištirpti.
Žingsnis 4
Išvirkite spagečius pagal ant pakuotės pateiktus nurodymus. Spagečius sudėkite į keptuvę, kurioje kepė grybai ir kumpis. Spagečius sumaišykite su kumpiu ir grybais. Supilkite padažą ant spagečių ir greitai išmaišykite, kad padažas tolygiai pasiskirstytų.
Kategorijos