Publikavimo data: 2024-03-29
Makaronai česnakiniame padaže
Makaronai česnakiniame padaže - aromatingas ir skanus patiekalas, kuris patiks visiems itališkos virtuvės mėgėjams. Patiekalas ruošiamas greitai ir paprastai, naudojant tik kelis ingredientus. Makaronus česnakiniame padaže galima patiekti su bet kuo karštu - mėsa, žuvimi, paukštiena ar jūros gėrybėmis.
Žingsnis 1
Susmulkinkite česnaką.
Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite krapus.
Žingsnis 3
Perkelkite makaronus į verdantį pasūdytą vandenį.
Žingsnis 4
Makaronus virkite 7-10 minučių, vadovaudamiesi ant pakuotės pateiktais nurodymais. Nusausinkite.
Žingsnis 5
Įkaitintoje keptuvėje su augaliniu aliejumi 1-2 minutes pakepinkite česnaką. Į česnaką suberkite žoleles.
Žingsnis 6
Išvirusius makaronus perkelkite į keptuvę.
Žingsnis 7
Pabarstykite makaronus smulkintais krapais.
Žingsnis 8
Kruopščiai išmaišykite masę.
Žingsnis 9
Leiskite makaronams šiek tiek pasimarinuoti su padažu.
Žingsnis 10
Sudėkite makaronus į lėkštes ir patiekite. Gero apetito!
Kategorijos