Makaronai conchiglioni su špinatais ir rikota pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-12

Makaronai conchiglioni su špinatais ir rikota

Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
161 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
21 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.86/5 (7 bal.)

Žingsnis 1

Grybus smulkiai supjaustykite ir suberkite į keptuvę su įkaitintu aliejumi. Kepkite grybus, kol jų tūris sumažės maždaug perpus.

Žingsnis 2

Kepkite mišinį ant ugnies apie 2 minutes, tada išjunkite ugnį ir ataušinkite ant šaldymo lėkštės.

Žingsnis 3

Makaronai conchiglioni su špinatais ir rikota Žingsnis 3
Apkeptą mišinį sumaišykite su rikota.

Žingsnis 4

Į kepimo formos dugną įpilkite šiek tiek aliejaus.

Žingsnis 5

Pomidorų pastą užtepkite ant aliejaus ant formos.

Žingsnis 6

Makaronai conchiglioni su špinatais ir rikota Žingsnis 6
Kriaukles gausiai įdarykite rikota, grybais ir špinatais ir sudėkite ant pomidorų pagrindo.

Žingsnis 7

Kriaukles su įdaru siųskite kepti į įkaitintą 200 °C orkaitę 20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, troškiniai, daržovių salotos, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, per 30 minučių, sala, pietūs, vakarienė, morkų sezonas, agurkų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, česnakų sezonas, makaronai (makaronai), funchoza, azijietiški makaronai, karštieji patiekalai naujiems metams, be įprastų alergenų, receptų knyga, funchoza su daržovėmis, makaronai su daržovėmis, funchoza su paprikomis, funchoza su agurkais, makaronai su morkomis, makaronai su česnakais, funchoza su morkomis.

Kategorijos