Makaronai garnyrui pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-09

Makaronai garnyrui

Vietoj įprastų bulvių, ryžių ar grikių galite pasigaminti skanių ir sveikų avinžirnių kaip garnyrą prie mėsos. Paruošimas visai nesudėtingas. Svarbiausia pupeles iš anksto kelias valandas pamirkyti vandenyje, o tada išvirti. Kaip virti avinžirnius garnyrui, supras net ir labai toli nuo rytietiškos virtuvės esanti šeimininkė. Ypatingų įgūdžių nereikia. Avinžirnių garnyrui recepte pateikiami turimi ingredientai ir prieskoniai.
Gaminimo laikas
55 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
69 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
9 g
Alergenai: Žuvys
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Makaronai garnyrui Žingsnis 1
Paruoškite avinžirnius. Keptuvėje su alyvuogių aliejumi 5 minutes pakepinkite svogūną ir papriką. Sudėkite išbrinkusius avinžirnius, druską, pipirus ir karį. Uždenkite dangčiu ir troškinkite 30-40 minučių. Išvirę avinžirniai turi būti šiek tiek kieti. Jei pupelės per kietos, įpilkite šiek tiek daugiau vandens ir troškinkite ilgiau.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos