Publikavimo data: 2024-04-09
Makaronai garnyrui
Vietoj įprastų bulvių, ryžių ar grikių galite pasigaminti skanių ir sveikų avinžirnių kaip garnyrą prie mėsos. Paruošimas visai nesudėtingas. Svarbiausia pupeles iš anksto kelias valandas pamirkyti vandenyje, o tada išvirti. Kaip virti avinžirnius garnyrui, supras net ir labai toli nuo rytietiškos virtuvės esanti šeimininkė. Ypatingų įgūdžių nereikia. Avinžirnių garnyrui recepte pateikiami turimi ingredientai ir prieskoniai.
Žingsnis 1
Paruoškite avinžirnius. Keptuvėje su alyvuogių aliejumi 5 minutes pakepinkite svogūną ir papriką. Sudėkite išbrinkusius avinžirnius, druską, pipirus ir karį. Uždenkite dangčiu ir troškinkite 30-40 minučių. Išvirę avinžirniai turi būti šiek tiek kieti. Jei pupelės per kietos, įpilkite šiek tiek daugiau vandens ir troškinkite ilgiau.
Kategorijos