Makaronai grietinėlės padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-01

Makaronai grietinėlės padaže

Makaronai grietinėlės padaže yra skanūs. Šis subtilus ir rafinuotas patiekalas puikiai tinka vakarienei ar net pietums. Tokiems makaronams paruošti reikia tik trijų pagrindinių ingredientų - pačių makaronų, grietinėlės ir žaliųjų svogūnų.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
168 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
15 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.44/5 (9 bal.)

Žingsnis 1

Makaronai grietinėlės padaže Žingsnis 1
Makaronus išvirkite pasūdytame vandenyje.

Žingsnis 2

Makaronai grietinėlės padaže Žingsnis 2
Kol makaronai verda, ant ugnies įjunkite gilią keptuvę. Kai įkais, supilkite grietinėlę. Tada sudėkite pusiau išvirtus makaronus.

Žingsnis 3

Makaronai grietinėlės padaže Žingsnis 3
Į makaronus suberkite prieskonius ir gerai išmaišykite. Virkite makaronus apie penkias minutes ant silpnos ugnies.

Žingsnis 4

Makaronai grietinėlės padaže Žingsnis 4
Išvirusius makaronus sudėkite į lėkštę ir papuoškite smulkintais laiškiniais česnakais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, troškiniai, daržovių salotos, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, per 30 minučių, sala, pietūs, vakarienė, morkų sezonas, agurkų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, česnakų sezonas, makaronai (makaronai), funchoza, azijietiški makaronai, karštieji patiekalai naujiems metams, be įprastų alergenų, receptų knyga, funchoza su daržovėmis, makaronai su daržovėmis, funchoza su paprikomis, funchoza su agurkais, makaronai su morkomis, makaronai su česnakais, funchoza su morkomis.

Kategorijos