Makaronai grietinėlės padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-01

Makaronai grietinėlės padaže

Makaronai grietinėlės padaže - tai greitas ir sotus patiekalas su subtiliu česnakų skoniu. Šiam receptui galite naudoti bet kokios rūšies makaronus. Paruošti tokį itališką patiekalą labai paprasta: tereikia keptuvėje išmaišyti grietinėlės padažą, kuris suteiks makaronams subtilų skonį. Imkite 20 % riebumo grietinėlę. Rinkitės kietąjį sūrį, idealiai tinka parmezanas.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
304 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
33 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.19/5 (26 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Makaronai grietinėlės padaže Žingsnis 1
Makaronus sudėkite į puodą su verdančiu pasūdytu vandeniu ir virkite, kol jie taps al dente. Nusausinkite.

Žingsnis 2

Makaronai grietinėlės padaže Žingsnis 2
Įkaitinkite keptuvę, ištirpinkite sviestą ir sudėkite česnaką. Kai česnakas įgaus auksinę spalvą, išimkite jį. Jis buvo reikalingas dėl skonio. Į sviestą supilkite grietinėlę ir sumažinkite kaitrą. Palaukite, kol padažas sutirštės, ir suberkite prieskonius.

Žingsnis 3

Makaronai grietinėlės padaže Žingsnis 3
Į grietinėlės padažą sudėkite išvirtus makaronus. Išmaišykite ir pašildykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos