Publikavimo data: 2024-04-01
Makaronai grietinėlės padaže
Makaronai grietinėlės padaže - tai greitas ir sotus patiekalas su subtiliu česnakų skoniu. Šiam receptui galite naudoti bet kokios rūšies makaronus. Paruošti tokį itališką patiekalą labai paprasta: tereikia keptuvėje išmaišyti grietinėlės padažą, kuris suteiks makaronams subtilų skonį. Imkite 20 % riebumo grietinėlę. Rinkitės kietąjį sūrį, idealiai tinka parmezanas.
Žingsnis 1
Makaronus sudėkite į puodą su verdančiu pasūdytu vandeniu ir virkite, kol jie taps al dente. Nusausinkite.
Žingsnis 2
Įkaitinkite keptuvę, ištirpinkite sviestą ir sudėkite česnaką. Kai česnakas įgaus auksinę spalvą, išimkite jį. Jis buvo reikalingas dėl skonio. Į sviestą supilkite grietinėlę ir sumažinkite kaitrą. Palaukite, kol padažas sutirštės, ir suberkite prieskonius.
Žingsnis 3
Į grietinėlės padažą sudėkite išvirtus makaronus. Išmaišykite ir pašildykite.
Kategorijos