Publikavimo data: 2025-08-20
Makaronai, kepti su malta mėsa
Labai sotus ir skanus patiekalas neįpareigojantiems pietums.
Žingsnis 1
Riebią kiaulieną sumalkite mėsmale. Jei norite, galite nusipirkti jau paruoštos maltos mėsos.
Žingsnis 2
Nulupkite ir supjaustykite svogūnus.
Žingsnis 3
Svogūną apkepkite augaliniame aliejuje. Sudėkite maltą mėsą ir troškinkite kartu.
Žingsnis 4
Į maltą mėsą ir svogūnus įberkite juodųjų ir raudonųjų pipirų, rūkytos paprikos ir druskos. Išmaišykite.
Žingsnis 5
Makaronus (spurgas) virkite pasūdytame vandenyje, kol išvirs iki pusės (2-3 min.).
Žingsnis 6
Nusausinkite makaronus. Sudėkite makaronus į keptuvę su malta mėsa.
Žingsnis 7
Sumaišykite makaronus su malta mėsa, svogūnais ir prieskoniais. Retkarčiais pamaišydami kepkite 10-25 minutes.
Kategorijos