Makaronai, kepti su malta mėsa pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Makaronai, kepti su malta mėsa

Labai sotus ir skanus patiekalas neįpareigojantiems pietums.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
88 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.7/5 (10 bal.)

Žingsnis 1

Makaronai, kepti su malta mėsa Žingsnis 1
Riebią kiaulieną sumalkite mėsmale. Jei norite, galite nusipirkti jau paruoštos maltos mėsos.

Žingsnis 2

Makaronai, kepti su malta mėsa Žingsnis 2
Nulupkite ir supjaustykite svogūnus.

Žingsnis 3

Makaronai, kepti su malta mėsa Žingsnis 3
Svogūną apkepkite augaliniame aliejuje. Sudėkite maltą mėsą ir troškinkite kartu.

Žingsnis 4

Makaronai, kepti su malta mėsa Žingsnis 4
Į maltą mėsą ir svogūnus įberkite juodųjų ir raudonųjų pipirų, rūkytos paprikos ir druskos. Išmaišykite.

Žingsnis 5

Makaronai, kepti su malta mėsa Žingsnis 5
Makaronus (spurgas) virkite pasūdytame vandenyje, kol išvirs iki pusės (2-3 min.).

Žingsnis 6

Makaronai, kepti su malta mėsa Žingsnis 6
Nusausinkite makaronus. Sudėkite makaronus į keptuvę su malta mėsa.

Žingsnis 7

Makaronai, kepti su malta mėsa Žingsnis 7
Sumaišykite makaronus su malta mėsa, svogūnais ir prieskoniais. Retkarčiais pamaišydami kepkite 10-25 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, troškiniai, daržovių salotos, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, per 30 minučių, sala, pietūs, vakarienė, morkų sezonas, agurkų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, česnakų sezonas, makaronai (makaronai), funchoza, azijietiški makaronai, karštieji patiekalai naujiems metams, be įprastų alergenų, receptų knyga, funchoza su daržovėmis, makaronai su daržovėmis, funchoza su paprikomis, funchoza su agurkais, makaronai su morkomis, makaronai su česnakais, funchoza su morkomis.

Kategorijos