Publikavimo data: 2025-08-18
Makaronai riešutų ir grietinėlės padaže
Prieš jus - originalus makaronų receptas. Įspėjimas: labai sotūs!
Žingsnis 1
Sumalkite graikinius riešutus blenderiu.
Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite petražoles ir pašalinkite kotelius.
Žingsnis 3
Keptuvėje ištirpinkite sviestą.
Žingsnis 4
Kai sviestas ištirps, suberkite riešutus ir ant silpnos ugnies nuolat maišydami mentele kepkite 3 minutes.
Žingsnis 5
Spagečius sudėkite į verdantį pasūdytą vandenį. Virkite, kol bus al dente.
Žingsnis 6
Supilkite grietinėlę, išmaišykite ir palaukite, kol pasirodys pirmieji burbuliukai.
Žingsnis 7
Sudėkite petražoles, česnako skiltelę, druską ir pipirus. Padažą virkite 3 minutes ant vidutinės ugnies.
Žingsnis 8
Nusausinkite spagečius sietelyje, o nedidelį kiekį vandens supilkite į puodelį. Perkelkite spagečius į keptuvę.
Žingsnis 9
Įpilkite vandens iš makaronų, kad padažas taptų skystesnis. Viską gerai išmaišykite.
Kategorijos