Makaronai su avokadais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-16

Makaronai su avokadais

Makaronai su avokadais patiks ir besilaikantiems dietos, ir vegetarams. Makaronai turėtų būti gaminami iš kietųjų kviečių - juose yra geležies, mangano, kalio, fosforo, natūralių skaidulų ir mažiau nei 1 % riebalų. Avokadai turėtų būti prinokę - tvirti, bet lankstūs. Vaisiaus uodegėlė turi būti tamsi, sausa ir lengvai atskiriama. Česnakas patiekalui suteiks pikantiškumo - jis gali būti šviežias arba džiovintas.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
211 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
23 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.91/5 (11 bal.)

Žingsnis 1

Makaronai su avokadais Žingsnis 1
Paruoškite avokadų pastą. Perpjaukite avokadą į dvi dalis, išimkite kauliuką ir nulupkite odelę. Minkštimą supjaustykite atsitiktiniais gabalėliais ir sudėkite į trintuvą. Į dubenį suberkite česnako skilteles, baziliko lapelius, citrinos sultis, druską ir pipirus. Sutrinkite iki vientisos masės.

Žingsnis 2

Makaronai su avokadais Žingsnis 2
Paruoškite patiekalą patiekti. Sumaišykite spagečius su konservuotais kukurūzais, vyšnių puselėmis, įpilkite avokadų pastos, alyvuogių aliejaus ir atsargiai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, troškiniai, daržovių salotos, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, per 30 minučių, sala, pietūs, vakarienė, morkų sezonas, agurkų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, česnakų sezonas, makaronai (makaronai), funchoza, azijietiški makaronai, karštieji patiekalai naujiems metams, be įprastų alergenų, receptų knyga, funchoza su daržovėmis, makaronai su daržovėmis, funchoza su paprikomis, funchoza su agurkais, makaronai su morkomis, makaronai su česnakais, funchoza su morkomis.

Kategorijos