Publikavimo data: 2025-08-16
Makaronai su avokadais
Makaronai su avokadais patiks ir besilaikantiems dietos, ir vegetarams. Makaronai turėtų būti gaminami iš kietųjų kviečių - juose yra geležies, mangano, kalio, fosforo, natūralių skaidulų ir mažiau nei 1 % riebalų. Avokadai turėtų būti prinokę - tvirti, bet lankstūs. Vaisiaus uodegėlė turi būti tamsi, sausa ir lengvai atskiriama. Česnakas patiekalui suteiks pikantiškumo - jis gali būti šviežias arba džiovintas.
Žingsnis 1
Paruoškite avokadų pastą. Perpjaukite avokadą į dvi dalis, išimkite kauliuką ir nulupkite odelę. Minkštimą supjaustykite atsitiktiniais gabalėliais ir sudėkite į trintuvą. Į dubenį suberkite česnako skilteles, baziliko lapelius, citrinos sultis, druską ir pipirus. Sutrinkite iki vientisos masės.
Žingsnis 2
Paruoškite patiekalą patiekti. Sumaišykite spagečius su konservuotais kukurūzais, vyšnių puselėmis, įpilkite avokadų pastos, alyvuogių aliejaus ir atsargiai išmaišykite.
Kategorijos