Publikavimo data: 2024-06-15
Makaronai su dešra
Tai asmeninis receptas iš mano studentiško gyvenimo. Jis skanus, pigus ir ilgai išlieka.
Žingsnis 1
Užkaiskite vandenį po makaronais, įberkite šaukštelį druskos, įpilkite šaukštą saulėgrąžų aliejaus ir palaukite, kol užvirs.
Žingsnis 2
Įkaitinkite keptuvę su aliejumi, dešrą supjaustykite šiaudeliais, o svogūnus - pusžiedžiais.
Žingsnis 3
Pirmiausia apkepkite dešrą, tada sudėkite svogūnus ir pagal skonį pagardinkite prieskoniais (pvz., maltais juodaisiais pipirais arba universaliais prieskoniais). Kepkite dar 10 minučių.
Žingsnis 4
Tuo pat metu, kai kepate, į verdantį vandenį supilkite makaronus ir virkite juos ant silpnos ugnies, kaip nurodyta ant pakuotės.
Žingsnis 5
Išpilkite vandenį iš keptuvės, jei reikia, nuplaukite makaronus šaltu vandeniu ir sudėkite juos į keptuvę su dešra ir svogūnais. Išmaišykite.
Kategorijos