Publikavimo data: 2024-03-31
Makaronai su džiovintais grybais
Sriuba iš džiovintų grybų bus dar skanesnė, jei jai ruošti naudosite naminius makaronus. Paruošti ją nėra taip sudėtinga, kaip gali pasirodyti. Be to, jums nereikės jokios įrangos. Jums reikės išminkyti tirštą tešlą ir aštriu peiliu supjaustyti ją plonomis juostelėmis.
Žingsnis 1
Paruoškite naminius makaronus. Giliame dubenyje sumaišykite miltus, kiaušinius, druską ir vandenį. Išminkykite tvirtą tešlą. Iškočiokite ją tokio storio kaip popierius. Aštriu peiliu supjaustykite plonas juosteles - makaronus. Uždenkite rankšluosčiu.
Žingsnis 2
Paruoškite mišrainę. Grybus 20 minučių virkite pasūdytame verdančiame vandenyje. Kol jie verda, paruoškite morkų ir svogūnų mišrainę. Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Į keptuvę suberkite svogūną ir troškinkite 2-3 minutes. Tada supilkite morkas ir grybus. Troškinkite dar 5 minutes.
Žingsnis 3
Išvirkite sriubą. Puode užvirinkite vandenį, kuriame virė grybai, prieš tai jį nusunkdami. Pagardinkite druska ir pipirais. Sudėkite kepsnį su grybais. Į sriubą įdėkite lauro lapą. Kai tik sriubos pagrindas užvirs, sudėkite į jį makaronus. Virkite 3-5 minutes, priklausomai nuo makaronų storio.
Kategorijos